Civiele techniek

Civiele techniek

Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de civiele techniek. Daardoor hebben we rechtstreeks toegang tot heel veel vacatures in de civiele techniek. Werken in de civiele techniek regel je dus het snelst en het slimst met de vacatures van Haldu Groep.

Heel veel soorten vacatures in de civiele techniek

Haldu Groep focust voor vacatures in de civiele techniek vooral op functies zoals uitvoerder, meewerkend voorman, civiele betontimmerman, assistent civiele betontimmerman, betonafwerker en bouwplaats medewerker.

Voordelen van werken in de civiele techniek voor Haldu Groep

Bij Haldu Groep selecteren we de beste vakmensen en koppelen die aan de beste opdrachtgevers die vrijwel altijd werk hebben. In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding. Van sollicitatie tot start werk op de bouw en vér daarna. Je krijgt dus persoonlijke begeleiding door je eigen werkcoach en elke week precies op tijd je geld. Haldu leidt je op tot erkend vakman en namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv én rust in je hoofd! Dus goed voor jou, goed voor onze opdrachtgever en goed voor Haldu. En dat is waarvoor we het allemaal doen. Want wij zijn er voor personeel.

Always well arranged

 • coffee

  Personal guidance

  From the first introductions and the first day at the job to the final evaluation on the project.

 • Punctual payment

  We pay you on time, every week. Nice right?

 • tools

  The best clients

  On behalf of Haldu Groep you work for A-brand companies. Good for your resume!

 • graduation

  Trained to be a pro

  Haldu Groep trains you to be a recognized professional.

Didn’t find what you are looking for?

Create a JobAlert and receive the latest vacancies!

Register