De grootste parkeergarage van Nederland!

In april 2016 is Continental Car Parks, dochteronderneming van Aan de Stegge Twello, gestart met de realisatie van de nieuwe parkeergarage bij het Designer Outlet Center van Roermond. In de gloednieuwe garage worden totaal 3.400 parkeerplaatsen gebouwd, waardoor dit de allergrootste parkeergarage van Nederland wordt. Haldu Groep werkt hard mee, zodat deze parkeergarage op 10 maart 2017 opgeleverd kan worden.

In april 2016 zijn de eerste Haldu werknemers begonnen met het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Ook nu werken er nog 7 Haldu werknemers mee aan deze bijzondere parkeergarage. Onze vakkrachten hebben voornamelijk meegewerkt aan het waterdicht maken van de parkeergarage,  het ondersabelen van kolommen en het schoonmaken en schoonhouden van de bouw, zodat iedereen veilig op de bouw zijn werkzaamheden kan uitvoeren.

Hoe presteren onze werknemers volgens Johan Schoppert, uitvoerder Aan de Stegge Twello?
“Op een project met dergelijke afmetingen (76.000 m2 vloeren) red je het niet met alleen eigen timmerlieden. We maken daarom graag gebruik van de werknemers van de Haldu Groep. De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Bijzonderheden project:
De basis van de garage is een staalconstructie met slanke kolommen en monoliet afgewerkte, gladde betonvloeren met vloercoating en witte plafonds. Drenth, commercieel directeur, : “Mensen gaan zich er prettig en veilig voelen. Overdag komt er veel licht binnen, ‘s avonds weerkaatst het licht op witte plafonds, waardoor een aanzienlijke besparing op de verlichtingskosten ontstaat. Ook het ontbreken van brede kolommen zorgt voor een veilig gevoel.”

In de garage geldt eenrichtingverkeer, moeten automobilisten schuin inparkeren en komt er een specifieke voetgangerszone naar het winkelgebied. De gevels van de trappenhuizen, aan de rand van de garage, bestaat vooral uit glas; de trappen zelf worden extra breed. Ook komt er een aantal liften, zegt Drenth.

  • Locatie Designer Outlet Center van Roermond
  • Loopduur April 2016 - Maart 2017
  • Stadium In uitvoering
  • Opdrachtgever Aan de Stegge Twello